Κάντε like!
 
Picture
«Η πυξίδα είμαστε εμείς». Μ’ αυτή την φράση, δόθηκε το στίγμα της πρώτης επίσημης εκδήλωσης του Ελληνικού Συνδέσμου Coaching (HCA) που πραγματοποιήθηκε στις 11 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Αμαλία με θέμα «Το  Coaching στην Ελλάδα: Προκλήσεις και Προοπτικές».



 
Picture
«Το σώμα μοιάζει με συσκευή ραδιοφώνου και η ψυχή με τη μουσική συμφωνία που ακούγεται χάρη σε αυτό». Τάδε έφη ο δρ. Deepak Chopra στο αμερικάνικο περιοδικό «Life». Ποιος είναι όμως ο δρ. Deepak Chopra και γιατί εμπνέει τις ζωές μας σήμερα;

Είναι ινδός  γιατρός με αμερικανική υπηκοότητα. Γεννήθηκε το 1946 στο Νέο Δελχί, όπου και σπούδασε Ιατρική με αφορμή το θάνατο του παππού του. Δεν μπορούσε να αντιληφθεί το πώς έγινε τέφρα ενώ την προηγούμενη μέρα ήταν ένας από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους της Ινδίας.



Πάμε για τα 120!

Η πρόβλεψη ότι μπορούμε να ζήσουμε 120 έτη προέρχεται από έγκυρες και αξιόπιστες μελέτες που αφορούν τους μηχανισμούς του DNA, την πιθανότητα ατυχημάτων και ασθενειών, την ιδανική ισορροπία διατροφής, άθλησης και τρόπου ζωής γενικότερα.

Στο συλλογισμό ότι είναι απίθανο αυτό απαντά: «Αν σας φαίνεται απίθανο, σκεφθείτε ότι πριν από 100 χρόνια φαινόταν εξίσου απίθανο να ζει κανείς 80 ή 90 χρόνια».

Πάντως για τον ίδιο, δεν έχει σημασία αν φθάσεις 90, 120 ή μόνο 40. Είναι η ποιότητα ζωής που έχει σημασία. Σύμφωνα όμως με την ινδική παράδοση, είναι πολύ σημαντικό να ζήσει κανείς αρκετά χρόνια. Ακριβώς γιατί διαθέτεις περισσότερο χρόνο να διαφωτιστείς. Μόνο τότε η σοφία της εμπειρίας μπορεί και δρα: όταν διατηρείται για αρκετό χρόνο μέσα σου η βιολογική ισορροπία ενός νέου ανθρώπου. Έχει λοιπόν σημασία
να είσαι υλικά επιτυχημένος, να έχεις καλή υγεία, να ζεις αρκετά και να ικανοποιείς τις επιθυμίες σου. Γιατί κατά συνέπεια έτσι είσαι ελεύθερος.

Ο Νόμος της Ελάχιστης Προσπάθειας


Μένουμε ανοιχτοί σε όλες τις απόψεις. Δεν στεκόμαστε άκαμπτοι σε μια. Το αποτέλεσμα; Οι επιθυμίες μας θα ρέουν σύμφωνα με τις επιθυμίες της φύσης. Η κατάλληλη στιγμή, το σωστό timing και οι επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα. Αυτός είναι ο νόμος της ελάχιστης προσπάθειας που ενεργοποιείται στο δεύτερο τσάκρα και μας διδάσκει ότι μπορούμε να κάνουμε λιγότερα και να πετύχουμε περισσότερα.

H συνομωσία των απιθανοτήτων


Η μετριοφροσύνη, η προσφορά, η συμφιλίωση, η χάρη και η αυτάρκεια προέρχεται πάντα από έναν διευρυμένο εαυτό. Αν η αίσθηση που έχετε για τον εαυτό σας είναι περιορισμένη, αυτό εκφράζεται με ένα άκαμπτο σώμα, μια τρομαγμένη όψη και ένα ανασφαλές περιβάλλον. Από την άλλη, αν η αίσθηση που έχετε για τον εαυτό σας, είναι διευρυμένη, αυτό εκφράζεται με ένα χαλαρό σώμα και ένα ανοιχτό και φιλικό περιβάλλον, μέσα στο οποίο οι προθέσεις σας εκπληρώνονται συγχρονιστικά. Ο διευρυμένος εαυτός σας αισθάνεται πάντα γαλήνιος, ελεύθερος απεριόριστος και ευέλικτος, και νιώθει δέος απέναντι στο μυστήριο της ύπαρξης. Η αίσθηση που έχουμε για τον εαυτό μας, καθορίζει και τη στάση μας. Η απληστία, η υπεροψία, η επιθετικότητα, η απαιτητική και δυσάρεστη συμπεριφορά, και η άσχημη διάθεση πηγάζουν από μια περιορισμένη αίσθηση του εαυτού.

Για τα
μέσα ενημέρωσης

Οι ιδέες σήμερα εξαπλώνονται μέσω των μέσων ενημέρωσης. Όταν φθάνουν να υιοθετηθούν από μια κρίσιμη μάζα, τότε κυριαρχούν. Τα μέσα ενημέρωσης είναι ιδιαιτέρως ισχυρά. Επηρεάζουν τη διαμόρφωση της συλλογικής ψυχής και ταυτόχρονα είναι αντικατοπτρισμοί της.

 
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Ελένη Νάτση
Τα επιθέματα Kinotakara μας δίνουν τη δυνατότητα να απαλλαγούμε από πολλά φάρμακα: παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, ηρεμιστικά, τονωτικά, του κυκλοφορικού συστήματος. Τα φάρμακα είναι όλα τοξικά και έχουν παρενέργειες. Δεν θεραπεύουν, καταπολεμούν μόνο τα συμπτώματα. Το Kinotakara με απόλυτα φυσικό τρόπο και χωρίς παρενέργειες καταπολεμά τα συμπτώματα αλλά και τις αιτίες που τα προκαλούν. (Δες το σχετικό μας  άρθρο: "KINOTAKARA: Το φυσικό μας «όπλο» για αποτοξίνωση")
Το μοναδικό αυτό προϊόν οφείλει την αντιοξειδωτική του δράση σ’ ένα σύνολο φυσικών συστατικών.

 
Απλές οδηγίες χρήσης από την Κατερίνα Ευστρατιάδου για να βγείτε νικητές από τη σημερινή δυσάρεστη πραγματικότητα
Picture
Ένα δυναμικό 5ώρο σεμινάριο που θα σε βοηθήσει να: 

- Αυξήσεις τα εισοδήματά σου παρόλη την οικονομική κρίση.
- Να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με την οικογένειά σου και τους γύρω σου.
- Να εντοπίσεις τι σε εμποδίζει από την πραγματοποίηση των ονείρων σου.
- Να δημιουργείς Vision Boards που έλκουν τις επιθυμίες σου σε χρόνο ρεκόρ.
- Να μένεις ανεπηρέαστος από οποιεσδήποτε συνθήκες.
- Να αξιοποιείς τα δυνατά σημεία της προσωπικότητάς σου.



Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και ώρα 17.00 έως 22.00 μ.μ. 

 Προσφορά

Για τους 10 πρώτους που θα επικοινωνήσουν Ειδική Τιμή των 45 Ευρώ ανά άτομο.
Κανονική τιμή 95 Ευρώ μετά την συμπλήρωση των 10 πρώτων θέσεων. 

Επικοινωνήστε άμεσα για κράτηση θέσεων. 
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310261623 – κιν.6947426256



Πηγή: coachforenergy.blogspot.gr
 
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Ελένη Νάτση
Καυσαέριο, αλκοόλ, κάπνισμα, διατροφή πλούσια σε ζωικά λίπη δημιουργούν μια αποθήκη τοξινών στο σώμα μας. 
 
Τα επιθέματα KINOΤΑKARA είναι μια φυσική πρωτοποριακή μέθοδος αποτοξίνωσης απ ‘όλες τις επιβλαβείς,  τοξικές ουσίες.

 
Μέσα σε ένα γενικό κλίμα καταστροφολογίας, κινδυνολογίας, καχυποψίας και τρόμου και γενικά μέσα σε όλα αυτά τα “ωραία” που μας “ταϊζουν” τα media, η Life Coach Κατερίνα Ευστρατιάδου, προπονήτρια Ζωής, προτρέπει, τα κεφάλια έξω και προπάντων ψηλά!

Και με την σημαία της ζωής στο χέρι, σας προτείνει να επιλέξτε έτσι από περιέργεια και για αλλαγή να Χαμογελάστε και να προσθέστε περισσότερους τρόπους για να κάνετε… Inspire your life! 
 
Το τι είναι αυτό που φέρνει χαρά στη ζωή ποικίλει από άνθρωπο σε άνθρωπο, και μάλιστα εξαρτάται από την τρέχουσα διάθεση, τις προτιμήσεις και τις ανάγκες και πάει λέγοντας.

Να λοιπόν το Top 10 για περισσότερη Έμπνευση στη Ζωή σας  αρχίζοντας από ΤΩΡΑ!

 
Λατρεύεις τον ήλιο όπως όλοι μας και δεν χάνεις ευκαιρία να τον απολαύσεις μόλις αυτός ξεμυτίσει;

Καλά νέα για όσους εξακολουθούν να επισκέπτονται τις παραλίες ή να ασκούν τις δραστηριότητές τους (αθλήματα, χόμπι, μετακίνηση με ποδήλατο ή μηχανή κτλ) κάτω από το άπλετο φως των φθινοπωρινών ημερών!


 
«Πες μας ένα αστείο, κάνε μας γελάσουμε, μου αρέσεις γιατί με κάνεις να γελάω». Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει ή δεν έχουμε πει αυτά τα λόγια;

Ακόμα και ο λαός μας λέει  πως δεν υπάρχει γάμος χωρίς κλάμα και κηδεία χωρίς γέλιο. Αλήθεια όμως γιατί το έχουμε τόσο ανάγκη; Είναι φάρμακο; Είναι ευφυΐα;  Είναι θεραπεία;