Κάντε like!
 
Picture
Τα λάθη και τα σφάλματα των αιώνων που πέρασαν, με αποκορύφωμα τον τελευταίο παγκόσμιο πόλεμο, όπως ακριβώς και τα σημερινά μας προβλήματα, αποτελούν από κοινού λάθη και σφάλματα ολόκληρης της ανθρωπότητας. Χωρίς εξαίρεση. Αν γίνει αυτή η αναγνώριση θα οδηγηθούμε στην καθιέρωση της αρχής του μερισμού, που τόσο ανάγκη έχει ο κόσμος μας  σήμερα. Δεν υπάρχουν προβλήματα και καταστάσεις που δεν μπορούν να λυθούν  με τη θέληση-για-το καλό. Η καλή θέληση τρέφει το πνεύμα της κατανόησης  και προωθεί την εκδήλωση της αρχής της συνεργασίας. Το πνεύμα  συνεργασίας είναι το μυστικό όλων των ανθρώπινων σχέσεων και ο εχθρός  του ανταγωνισμού.

Υπάρχει μια σχέση συγγένειας εξ αίματος ανάμεσα σε όλα τα ανθρώπινα όντα, που  όποτε
αναγνωρίζεται, γκρεμίζει κάθε εμπόδιο και τερματίζει το πνεύμα της χωριστικότητας και του μίσους. Γι αυτό η ειρήνη και η ευτυχία καθενός, αποτελεί ζήτημα όλων. Αυτή η συγγένεια αναπτύσσει την αρχή της  υπευθυνότητας και θέτει τις βάσεις για ορθή
δράση συνεργασίας.

Αυτές είναι βασικές πεποιθήσεις για τους άνδρες και γυναίκες καλής θέλησης, και προσφέρουν το έναυσμα για κάθε υπηρεσία και δράση. Οι τρεις αυτές  πρακτικού και επιστημονικού περιεχομένου αλήθειες ενσωματώνουν τρία  βασικά γεγονότα και τις ολόψυχα τις αποδέχεται κάθε παγκόσμιος  εξυπηρετητής. Δεν συμβιβάζονται με αξιώματα ούτε ενδίδουν σε  κυβερνητικές ή θρησκευτικές αναγκαιότητες. Είναι έμφυτες μέσα στη συνείδηση κάθε ανθρώπου, και εφελκύουν άμεση ανταπόκριση. Η αποδοχή τους θα "γιατρέψει" τα δεινά του κόσμου.


Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.