Κάντε like!
 
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Ελένη Νάτση
Τα επιθέματα Kinotakara μας δίνουν τη δυνατότητα να απαλλαγούμε από πολλά φάρμακα: παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, ηρεμιστικά, τονωτικά, του κυκλοφορικού συστήματος. Τα φάρμακα είναι όλα τοξικά και έχουν παρενέργειες. Δεν θεραπεύουν, καταπολεμούν μόνο τα συμπτώματα. Το Kinotakara με απόλυτα φυσικό τρόπο και χωρίς παρενέργειες καταπολεμά τα συμπτώματα αλλά και τις αιτίες που τα προκαλούν. (Δες το σχετικό μας  άρθρο: "KINOTAKARA: Το φυσικό μας «όπλο» για αποτοξίνωση")
Το μοναδικό αυτό προϊόν οφείλει την αντιοξειδωτική του δράση σ’ ένα σύνολο φυσικών συστατικών.
Τουρμαλίνη: 
Είναι ένα φυσικό ορυκτό που ανεκαλήφθη στην Βραζιλία, το οποίο χαρακτηρίζεται από υψηλή περιεκτικότητα αρνητικών ιόντων (Περιέχει 1.200 αρνητικά ιόντα ανά κυβικό εκατοστό. Τα αρνητικά ιόντα δεσμεύουν ελεύθερες ρίζες τις οποίες μετατρέπουν σε οξυγόνο. Το οξυγόνο καταπολεμάει ιούς, μύκητες,  παράσιτα, φλεγμονές και καρκινικά κύτταρα) και υπέρυθρη– αβλαβή φυσικά – ακτινοβολία. Κατά συνέπεια διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα, αναζωογονεί τα κύτταρα του δέρματος, αυξάνει την ροή του αίματος, διεγείρει τον υποθάλαμο νευροδιαβιβαστών συμπαθητικού και παρασυμπαθητικού συστήματος, δραστηριοποιεί  τους ενδοκρινείς αδένες, αυξάνει την κατανομή των συστημικών υγρών, καταπολεμά την βουλιμία, ρυθμίζει τον μεταβολισμό, βοηθά στον ύπνο, ρυθμίζει το καρδιαγγειακό σύστημα, σταθεροποιεί την πίεση του αίματος, εξισορροπεί τις συναισθηματικές εντάσεις. Τα αρνητικά ιόντα που περιέχει επίσης βοηθούν στο άσθμα.

 - Χιτοζάν:            
Η ουσία αυτή εξάγεται από το κέλυφος ενός κάβουρα. Περιέχει μικρομόρια που βοηθούν να κρατηθεί το σώμα ζεστό, αναζωογονεί το σύστημα, απορροφά λίπος, παγιδεύει τοξίνες, βαρέα μέταλλα, είναι αντιβακτηριακό, βοηθά στην επούλωση πληγών και φλεγμονών του δέρματος.

- Δενδρική ρητίνη:       
Ρητινώδης ουσία των δένδρων της οξιάς, ιαπωνικής κερασιάς και βελανιδιάς. Αυτό το μίγμα των ουσιών είναι ιδανική θεραπευτική ουσία για πολλές ασθένειες, απορροφά τοξίνες και θρέφει τα εσωτερικά όργανα.

- Μαργαριταρόσκονη:
 
Βοηθά στην ενεργειακή ισορροπία του σώματος, βελτιώνει την ενεργειακή δραστικότητα, αποβάλλει το στρες, ανακουφίζει τον επώδυνο φάρυγγα, καθαρίζει το δέρμα, αφαιρεί τις πανάδες και τα σημάδια γήρατος του δέρματος.

- Πυρίτιο:
  
Περιέχει ιχνοστοιχεία, υψηλής ποιότητας πυρίτιο από το σφουγγάρι saliceus που έχει την ιδιότητα να βελτιώνει την αιματική κυκλοφορία.

- Δεξτρίνη:                    
Απορροφά τοξίνες και επιταχύνει την ανταλλαγή του ύδατος μέσα στον οργανισμό.

- Γλυκολικό οξύ:          
Φυσικό οξύ από φρούτα, κάνει απολέπιση από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, βοηθά την ενυδάτωση της επιδερμίδας, κάνει χυλίωση βαρέων μετάλλων, ισχυρό  αντιοξειδωτικό.

- Πυρολιγνεϊκό οξύ:

Ανακουφίζει από μικρούς πόνους (Pyroligneous acid)

Το KINOTAKARA αντιμετωπίζει άμεσα πονοκεφάλους και ημικρανίες με την τοποθέτηση ενός επιθέματος στον αυχένα.
Είναι απαραίτητο κατά τη διάρκεια των αεροπορικών ταξιδιών διότι ψηλά στον αέρα δημιουργείται τεράστιος αριθμός ελευθέρων ριζών που γερνούν τα κύτταρα και εξαντλούν το σώμα. Με το Kinotakara  τοποθετημένο στα πέλματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα φθάσετε στον προορισμό σας ξεκούραστοι, γεμάτοι ενέργεια, χωρίς τις καταστροφικές συνέπειες της οξείδωσης. Χωρίς να πρηστούν τα πόδια.

Στις εκδρομές χρησιμοποιήστε το κατά τη διάρκεια της ημέρας. Δεν θα κουραστείτε θα έχετε καλή διάθεση και υψηλή ενέργεια.

Απολύτως απαραίτητο στους επαγγελματίες που εργάζονται όρθιοι (οδοντίατροι, πωλητές, σερβιτόροι,ξεναγοί, κ.α.). 

Με το Kinotakara στα πέλματα κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν θα αισθάνονται κούραση, αντίθετα θα έχουν μεγάλη ενέργεια, οξυγόνωση και καλή κυκλοφορία του αίματος. Θα ενισχύσουν το αμυντικό τους σύστημα και θα έχουν καλή υγεία.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
Τα αποτελέσματα του ΚΙΝΟΤΑΚΑΡΑ είναι αισθητά μετά από 2 κιόλας επικολλήσεις. Το χρώμα τους εναλλάσεται ανάλογα με το πρόβλημα κάθε οργανισμού σε: 
 
Μαύρο:   αν υπάρχει πρόβλημα στα νεφρά, κύστη, ουροποιητικό, ουρολοίμωξη.
Άσπρο:   Μεσημβρινός Πνευμόνων, Μεσημβρινός Παχέως Εντέρου. Αυτό το χρώμα σπάνια παρατηρείται και παραπέμπει σε ασθένεια η οποία εντοπίζεται στο αναπνευστικό σύστημα. 
Κίτρινο: Μεσημβρινός Σπλήνας, Μεσημβρινός στομαχιού, κυκλοφορία αίματος, προβλήματα πέψης και ανοσοποιητικού συστήματος.        
Λεκέ αίματος:  Μεσημβρινός Καρδιάς, Μεσημβρινός λεπτού εντέρου, ψυχογενείς καταστάσεις, φλεγμονές.
Πράσινο:  Μεσημβρινός Ήπατος,Μεσημβρινός χοληδόχου κύστεως, λιπώδης εκφύλιση ήπατος, αίσθηση ζέστης.

Για περισσότερα σχετικά με τα επιθέματα KINOTAKARA δείτε εδώ.



 

Φωτογραφίες: www.k-link.com, diodos.info

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.