Κάντε like!
 
Πόσο μεγάλη είναι μια καλύβα; Τι σημαίνει ψάχνω νερό; Πόσο διαφορετική είναι η ζωή στη διπλανή ήπειρο;
Με αφορμή τα 40 χρόνια διεθνούς δράσης η ActionAid γιορτάζει και μας καλεί να ανακαλύψουμε τις απαντήσεις, συμμετέχοντας στο «Μπες στη θέση μου» από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Βιωματική έκθεση, προβολές ντοκιμαντέρ, ομαδική έκθεση φωτογραφίας και ένα σεμινάριο Αφρικανικού χορού, θα μας βοηθήσουν και να ζήσουμε για λίγο την Αφρική βιώνοντας μια πρωτοποριακή εμπειρία.
 
«Ειδικά αυτήν τη δύσκολη περίοδο που οι αρχές και οι ανθρώπινες αξίες περνούν ουσιαστική κρίση, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την ενίσχυση της αλληλεγγύης στους λιγότερο τυχερούς συνανθρώπους μας», λέει η  
εθελόντρια Σοφία Δελενίκα καλώντας μας να γευτούμε την αναπαράσταση του τρόπου ζωής των πολύ φτωχών κοινοτήτων του κόσμου μας.
 
O εθελοντής Αμβρόσιος Κάρδαρης που συμμετέχει στην έκθεση με φωτογραφίες από τη Ρουάντα, μας ταξιδεύει στα βάθη της Αφρικής αποτυπώνοντας τη γοητεία, τη μαγεία και ταυτόχρονα την Αξιοπρέπεια του αφρικανικού λαού, πιστεύοντας να είναι το φωτογραφικό αυτό ταξίδι η αφορμή για ένα αέναο ταξίδι στα βάθη της ψυχής.
 
Διαβάστε το πλήρες
άρθρο και το αναλυτικό πρόγραμμα.


 

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.