Κάντε like!
 
Picture
Είδες, άκουσες ή βίωσες κάτι σήμερα που σου έδωσε έμπνευση ή απλά μία στιγμιαία ευχαρίστηση; Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε: μια καινούργια γεύση ή ένα ωραίο άρωμα. Μια όμορφη εικόνα ή μια ενδιαφέρουσα ταινία. Ένα χαρούμενο άκουσμα ή μια συναρπαστική συναυλία. Μια πρωτοβουλία που επιβράβευσες ή κάτι που σε κινητοποίησε. Δεν έχει σημασία πόσο μικρό ή μεγάλο είναι αυτό το ερέθισμα.  Σημασία έχει να συνειδητοποίησες ότι αυτό το ερέθισμα προκάλεσε έστω και μία μικρή αλλαγή μέσα σου –ένα όμορφο συναίσθημα- διακόπτοντας ευχάριστα την καθημερινότητά σου.

Υπάρχουν πολλά ερεθίσματα γύρω μας τα οποία εξαιτίας του άγχους και των γοργών ρυθμών της καθημερινότητας περνούν απαρατήρητα. Όταν όμως χαλαρώνουμε, ηρεμούμε και βάζουμε φρένο στον κατακλυσμό των σκέψεών μας, ο τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα αρχίζει σιγά-σιγά να αλλάζει. Τα ίδια ερεθίσματα μας επηρεάζουν διαφορετικά και αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε μια άλλου είδους ομορφιά.

 Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε ελεύθερο τον αυθορμητισμό, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά μας και να παρατηρήσουμε…
 Για να δούμε λοιπόν, τι σας εμπνέει σήμερα;