Κάντε like!
 
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Ελένη Νάτση
Καυσαέριο, αλκοόλ, κάπνισμα, διατροφή πλούσια σε ζωικά λίπη δημιουργούν μια αποθήκη τοξινών στο σώμα μας. 
 
Τα επιθέματα KINOΤΑKARA είναι μια φυσική πρωτοποριακή μέθοδος αποτοξίνωσης απ ‘όλες τις επιβλαβείς,  τοξικές ουσίες.
KINOTAKARA: Μια ιστορία από τα βάθη της Ιαπωνίας 
 
Η Δρ. Kawase Itsuko και Dr. Takao Matsushita, πέρασαν 26 συνεχή έτη μέσα σ’ ενα εργαστήριο και κατέληξαν στο ότι το δενδρόξυδο που υπάρχει σε μερικά δέντρα μπορεί να ενεργοποιήσει μια διαδικασία ποτοξίνωσης στον ανθρώπινο οργανισμό.

Η αγάπη της Δρ. Kawase Itsuko για τα αιωνόβια δέντρα, ήδη από την παιδική της ηλικία, έδωσε στην  ανθρωπότητα αυτό το επαναστατικό σκεύασμα και στην ίδια, το το ιαπωνικό βραβείο "HIGASHIKUNINOMIYA COMMEMORATIVE PRIZE", ανώτατη τιμητική διάκριση της χώρας,  ισοδύναμο με το βραβείο Νόμπελ.

Tι κάνει το KINOTAKARA  

Το KINOTAKARA έχει φέρει επανάσταση στο θέμα της υγείας, διότι έχει την ικανότητα  να αποβάλλει από τον οργανισμό μέσω των πελμάτων (ερεθίζοντας ρεφλεξολογικά  σημεία) βαρέα μέταλλα όπως  αλουμίνιο, κάδμιο, αρσενικό, υδράργυρο,νικέλιο καθώς καιβακτήρια, ιούς, παράσιταχοληστερίνη, ουρικό οξύ κοκ που επιβαρύνουν τον οργανισμό μας και τον αρρωσταίνουν.
 


 Συγκεκριμένα, τοποθετώντας τα επιθέματα στα πέλματά σου κατά την διάρκεια του ύπνου (8-10 ώρες):

• Αποτιξώνεται το σώμα σου από βλαβερές και τοξικές ουσίες.
• Δεσμεύονται  οι ελεύθερες ρίζες που καταστρέφουν τα κύτταρά σου και  μετατρέπονται σε οξυγόνο. Ως αποτέλεσμα, διαλύονται οι θρόμβοι που δημιουργούνται από τη συγκόλληση των ερυθρών αιμοσφαιρίων λόγω έλλειψης οξυγόνου και βελτιώνεται σημαντικά η κυκλοφορία του αίματος.
• Εξουδετερώνονται κάθε είδους φλεγμονές, πράγμα που συμβάλλει στην ομαλή κυκλοφορία του αίματος και στην αντιμετώπιση του πόνου.

 
Υγεία, ευεξία, αρμονία: Τρεις λέξεις για το KINOTAKARA 

Τα θεραπευτικά οφέλη είναι πολλά! Σου τα παραθέτουμε ένα-ένα: 
 
- Το ενεργειακό ξεμπλοκάρισμα που επιτυγχάνεται με την χρήση των επιθεμάτων, σε βοηθά να κοιμηθείς ήρεμα, να ξεκουραστείς άμεσα.
- Ρυθμίζεται ο μεταβολισμός σου και καταπολεμάς την βουλιμία 
- Διώχνεις την κυτταρίτιδα, την κατακράτηση υγρών, τα πρηξίματα
- Καθαρίζεις τους πνεύμονές σου από την νικοτίνη και τα καυσαέρια 
- Διώχνεις κάθε πόνο από χτύπημα, πρήξιμο, φλεγμονή,απλά τοποθετώντας το στο κατάλληλο σημείο που εστιάζεται ο πόνος. (Ιδανικό για αθλητές) 
- Δρα ευεργετικά σε ουλίτιδα – περιοδοντίτιδα, ρευματισμούς,αρθρίτιδα, σε κάθε πόνο αρθρώσεων και μυών, σε ημικρανίες- πονοκεφάλους
- Θεραπεύει την ιγμορίτιδα χωρίς φάρμακα και χειρουργικές επεμβάσεις σε 3-4 μέρες. Απλά τοποθετήστε το κάτω από τα δάκτυλα των ποδιών.
- Διώχνει τους μύκητες στα πόδια και στα νύχια (τοποθετήστε το πάνω στα νύχια 3-4 συνεχόμενα 24ωρα).
- Βοηθά στην αντιμετώπιση της φλεβίτιδας, καθαρίζει το δέρμα από την ακμή
- Δρα ως αντιβακτηριακό 
- Βοηθά στην επούλωση πληγών και φλεγμονών του δέρματος
- Αφαιρεί  ουρικό οξύ, τριγλυκερίδια, χοληστερίνη
- Θεραπεύει τη λιπώδη διήθηση
- Εξουδετερώνει ιούς μύκητες παράσιτα


 Στην αρχή, προτείνεται η καθημερινή του χρήση για 3 με 5 εβδομάδες, ανάλογα με την περίπτωση. Μεταξύ των συσκευασιών, μπορεί να γίνεται διακοπή δύο ημερών.

Τα  καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με την επικόλληση του ΚΙΝΟΤΑΚΑΡΑ στα πέλματα, κατά τη  διάρκεια της νύχτας (περίπου 8 ώρες). Τονίζουμε ότι στα πέλματα βρίσκονται τα 60 από τα 360 ρεφλεξολογικά σημεία του σώματός μας. 

Για καλύτερη εφαρμογή, φορέστε κάλτσες. Μπορεί να επικολληθεί και σε άλλες περιοχές του σώματος, όπου υπάρχει τοπικό πρόβλημα (πόνος, πρήξιμο, κυτταρίτιδα κ.α.).
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:
Σε χρόνιες παθήσεις υπάρχει περίπτωση να σημειωθεί αρχικά παροξυσμός των συμπτωμάτων. 
Το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες, μόνο για εξωτερική χρήση. Μην το επικολλάτε σε γδαρμένο ή τραυματισμένο δέρμα. Να αποφεύγεται η επαφή με τα μάτια.
Να προφυλάσσεται από τα παιδιά.


Δεν έχετε πεισθεί ακόμη; Διαβάστε εδώ για τα συστατικά του KINOTAKARA και περισσότερες πληροφορίες για το μοναδικό αυτό προϊόν!
 

Φωτογραφίες: http://darmreinigunginfo.com/


Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.