Κάντε like!
 
Λατρεύεις τον ήλιο όπως όλοι μας και δεν χάνεις ευκαιρία να τον απολαύσεις μόλις αυτός ξεμυτίσει;

Καλά νέα για όσους εξακολουθούν να επισκέπτονται τις παραλίες ή να ασκούν τις δραστηριότητές τους (αθλήματα, χόμπι, μετακίνηση με ποδήλατο ή μηχανή κτλ) κάτω από το άπλετο φως των φθινοπωρινών ημερών!

Αυτή την εποχή που ο ήλιος δεν είναι τόσο βλαβερός, έχεις τη δυνατότητα να απολαμβάνεις τις δραστηριότητές σου για περισσότερο χρόνο και πιο ευχάριστα, αλλά και να ομορφαίνεις κάτω από τον ήλιο! 
 
Ναι, σωστά διάβασες! Τώρα μπορείς να κάνεις τον ήλιο σύμμαχό σου -κι όχι εχθρό σου- στην απόκτηση λαμπερής μελαμψής επιδερμίδας! Η λύση βρίσκεται σ’ ένα φυσικό, αναζωογονητικό αντηλιακό, το REGULAT BIO-Spray AFTER SUN.

Βάλε τέλος στο σκασμένο και ερεθισμένο δέρμα χρησιμοποιώντας το επαναστατικό αυτό προϊόν! Το   REGULAT BIO-Spray AFTER SUN, θρέφει κυριολεκτικά το ερεθισμένο δέρμα μέσω της αντιοξειδωτικής του δράσης, κάνοντάς το απαλό, λείο και ανθεκτικό.
 
 
Γιατί να προτιμήσω το REGULAT BIO-Spray AFTER SUN κι όχι τα παραδοσιακά αντηλιακά που υπάρχουν στο εμπόριο; 
  
Καλή ερώτηση. Ορίστε δύο λόγοι που το REGULAT BIO-Spray AFTER SUN είναι το κατάλληλο αντηλιακό για σένα:
- Είναι 100% φυσικό προϊόν. Δεν περιέχει αλκοόλ, συντηρητικά, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς,  χρωστικές ουσίες και συνθετικό άρωμα,προιόντα νανοτεχνολογίας, ζωϊκές πρώτες ύλες φθαλικές ενώσεις και  διαιθανολαμίνη (DEA). 
  
- Η χρήση του δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις όπως κι όλα τα προϊόντα της σειράς Regulat® που μπορείς να βρεις εδώ

Με την μοναδική πατέντα των προϊόντων Regulat®, βιολογικά φρέσκα φρούτα, καρύδια και λαχανικά υφίσταται μια ειδική ζύμωση παρόμοια με την πεπτική διαδικασία στον ανθρώπινο οργανισμό. 
 
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση πολύτιμων φυτικών ουσιών, που προστατεύουν τα ίδια τα φυτά από βακτήρια, ιούς, μήκυτες και την υπεριώδη ακτινοβολία UV.΄Ενζυμα και πρωτεινικές δομές αναλύονται  σε ολιγοπεπτίδια και σε πολύτιμα για τον οργανισμό αμινοξέα. Μ’ αυτό τον τρόπο δεν προκαλούνται αλλεργικές αντιδράσεις στο δέρμα. 
 
Αν θέλεις να αποκτήσεις  κι εσύ δέρμα μωρού, υγιές και σφριγηλό δοκίμασε το REGULAT BIO-Spray AFTER SUN και δεν θα χάσεις! 
 
Για τα  υπόλοιπα επαναστατικά προϊόντα της σειράς  Regulat®, για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα (σειρά Baby Skincare), για την επανόδομηση του  δέρματος (
Skin Repair) και την ανακούφιση/αναζωογόνηση των καταπονημένων ποδιών (Foot Protection) ρίξε μια  ματιά εδώ.
Και να θυμάσαι: δεν χρειάζεται κόπος για να ενισχύσεις τη φυσική σου ομορφιά. Χρειάζεται να έχεις γνώση των αναγκών του δέρματός σου και τους κατάλληλους "συμμάχους" στη διάθεσή σου!

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.